Sportfysiotherapie

Bent u op zoek naar goede sportfysiotherapie in Kerkrade? Dan vindt u bij Fysiotherapie Grachterheide alles wat u nodig hebt. Wij weten als geen ander hoe wij u het beste moeten behandelen. Onze sportfysiotherapeut heeft zeer specifieke kennis, onder andere door zich in het verleden meer dan twintig jaar in te zetten voor Roda JC.

Momenteel is Fysiotherapie Grachterheide nog steeds actief bij verschillende sportverenigingen in Kerkrade. Zowel amateur als professionele sporters kunnen bij ons terecht met hun blessures. Wij werken op het hoogste niveau, waarbij de opgelopen sportblessures in een minimaal tijdsbestek zo adequaat mogelijk worden aangepakt.

Wanneer naar een sportfysiotherapeut?

Er zijn talloze redenen waarom u een sportfysiotherapeut kan bezoeken. De voornaamste redenen zijn:

  • Vanwege een blessure wilt u zo snel mogelijk  weer met sporten  beginnen
  • Een sportdoel nastreven en preventief blessures willen voorkomen om optimaal te presteren
  • Iedereen die van plan is om te gaan sporten en zich daar op willen voorbereiden

Een specialisme als sportfysiotherapie wordt breed ingezet. Onze sportfysiotherapeut houdt zich bezig met sportblessures en overige klachten die u beperken in het sporten.

De aanpak van Fysiotherapie Grachterheide

Bij sportfysiotherapie in Fysiotherapie Grachterheide begrijpt onze fysiotherapeut als geen ander wat zich allemaal afspeelt tijdens het sporten. Daardoor heeft hij ook een uitstekend inzicht in de aard van uw blessure. Alles wordt persoonlijk benaderd in de juiste context, voor het opstellen van een behandelplan of revalidatieschema op maat.

Sportfysiotherapie bestaat onder andere uit oefenprogramma’s, waarbij ook trainingsapparatuur ingezet kan worden en waar zo nodig ook gebruik wordt gemaakt van braces en taping. In beide locaties van onze praktijk zijn hoogwaardige oefenruimtes aanwezig waar u uw oefeningen meteen kan uitvoeren.
Naast mobiliserende technieken, al dan niet ondersteund met behandelapparatuur, vinden er tussendoor ook meet- en testmomenten plaats. Zo kunnen vorderingen worden geregistreerd en eventuele aanpassingen tijdens het behandeltraject worden bijgesteld.

Onze sportfysiotherapeut

De fysiotherapeut die gespecialiseerd is in sportfysiotherapie en u het beste kan helpen met uw blessures is Albert Moonen.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met één van onze locaties in Kerkrade. Na een kundige screening kunnen wij bepalen hoe onze sportfysiotherapeut u verder kan helpen.

Wij helpen u graag!