Fysiotherapie

Een fysiotherapeut is een specialist in beweging. Fysiotherapie houdt zich bezig met de spier- en gewrichtsklachten van haar patiënten. Door middel van onder andere massages of oefeningen kunnen wij uw klacht verhelpen. Als fysiotherapie praktijk in Kerkrade onderzoeken wij uw lichamelijke klachten en stellen wij een behandelplan op om uw herstel te bespoedigen.

Fysiotherapie bij Grachterheide

De patiënten die wij in onze fysiotherapie praktijk krijgen, hebben vaak moeite met het bewegen en last van pijnklachten. Aan onze kundige fysiotherapeuten is de taak om te achterhalen wat hier de oorzaak van is.

Omdat de aard van de klachten heel verschillend kan zijn, starten wij ten alle tijden eerst met een grondig onderzoek voordat we een behandelplan aan u voorleggen. Vervolgens bespreken we samen met u welke therapievorm het beste aansluit op uw specifieke lichamelijke klachten.

Door middel van onze speciale massagetechnieken, geselecteerde oefeningen en aangepaste manieren van bewegen, nemen pijnklachten vaak snel af en wordt het herstel versneld.

Specialisaties van Fysiotherapie Grachterheide

Afhankelijk van uw specifieke klachten bekijken we samen met u welke behandelmethode en bijbehorende fysiotherapeut het beste bij u past. Het team van Fysiotherapie Grachterheide bestaat uit zeven fysiotherapeuten. Zij zijn naast de algemene fysiotherapie ook in specifieke klachten gespecialiseerd.

De specialisaties van Fysiotherapie Grachterheide zijn:

  • COPD
  • Diabetes
  • Manuele therapie
  • Oedeemtherapie
  • Oncologie fysiotherapie
  • Perifeer vaatlijden
  • Schouderklachten
  • Sportfysiotherapie
  • Tapen en bandageren

Klik hier om een afspraak met Fysiotherapie Grachterheide te maken.

Vergoeding ziektekosten verzekering

Fysiotherapie wordt meestal uit uw aanvullende verzekering vergoed. Kinderen onder de 18 jaar zijn standaard ook verzekerd vanuit hun basisverzekering. Sommige chronische aandoeningen zijn ook verzekerd vanuit de basisverzekering. In alle andere gevallen is het raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Kortom, heeft u lichamelijke klachten, twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Klik hier voor een overzicht met alle vergoedingen voor fysiotherapie.