Fysiotherapie Grachterheide

 

Fysiotherapie Grachterheide is in 2006 opgericht door de fysiotherapeuten Albert Moonen, Henk Willems, John Schouten en Roger Verkuyl. Al direct bestond deze fysiotherapie uit twee locaties in Kerkrade-West. Deze zijn gelegen in de Industriestraat in de wijk Spekholzerheide en in de Constantijn-Eik in de wijk Gracht. Hierdoor is vervolgens ook de naam ‘Grachterheide’ ontstaan, namelijk door en samentrekking van Gracht en Spekholzerheide.

“Uit onderzoek is Fysiotherapie Grachterheide beoordeeld met een gemiddelde van een 9.6!”

Ondertussen blijkt het concept van Fysiotherapie Grachterheide een succesformule te zijn. Al tien jaar lang zijn wij namelijk een van de beste fysiotherapiepraktijken in de regio gebleken. Uit een onderzoek blijkt dat onze patiënten Fysiotherapie Grachterheide namelijk beoordeeld hebben met een gemiddeld cijfer van 9.6, een uitzonderlijk hoge beoordeling dus!

Deze beoordeling is gebaseerd op vragenlijsten die door onze patiënten zijn ingevuld. Een onafhankelijk onderzoeksbureau stuurt willekeurig e-mails naar een aantal patiënten van ons, met het verzoek om de vragenlijsten in te vullen. Het kan dus ook gebeuren dat u gevraagd wordt om deze vragenlijst in te vullen, dit is natuurlijk niet verplicht. De uitkomsten van deze vragenlijsten dienen voor twee doelen. Ten eerste voor Fysiotherapie Grachterheide, zodat wij altijd onze kwaliteit kunnen blijven verbeteren en aan uw vragen en wensen kunnen voldoen. Ten tweede is deze vragenlijst nuttig voor de zorgverzekeraar, omdat op deze manier beoordeeld kan worden of de geleverde kwaliteit doelmatig is. Voor verdere informatie kunt u altijd bij onze praktijk terecht, wij helpen u graag en er zijn ook brochures met aanvullende informatie aanwezig.