Locatie Gracht

De tweede locatie van Fysiotherapie Grachterheide is in de Constantijk-Eik 5, gelegen in de Kerkraadse wijk Gracht. Deze locatie is iets kleiner dan onze praktijk in Spekholzerheide, maar het beschikt nog steeds over drie ruime en luxe behandelcabines en een zeer grote oefenruimte.

Ook deze locatie is recentelijk verbouwd, namelijk in 2013. De stijl is net zo modern, luxe en open als in de Industriestraat.

De locatie Gracht heeft een sterke band met de wijk waarin het gelegen is. Zo zijn enkele typische elementen van de Gracht in deze praktijk terug te vinden. Bijvoorbeeld, nadat de kerk van de Gracht gesloopt werd, is een kerkbank in de wachtruimte geplaatst, waardoor het een gevoel van vertrouwdheid aan de inwoners van de Gracht geeft.

Ook onze tweede locatie, aan de Constantijk-Eik, is makkelijk te bereiken met de auto en er zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig.

Ook als u met het openbaar vervoer komt, kunt u deze locatie makkelijk bereiken. De bushalte Calbertsweg/Elisagracht ligt op nog geen minuut lopen van onze praktijk.

Klik hier om telefonisch of online een afspraak op deze locatie te maken.

Locatie GrachtIMG_0956
Constantijn-Eik 5
6465 BV Kerkrade
045-542 21 36