Missie & Visie

Missie

Fysiotherapie Grachterheide heeft twee praktijken. Beide zijn gelegen in Kerkrade-West. Hiermee voorzien wij de zorgvraag in de omgeving van Kerkrade.

Wij zijn niet zomaar een praktijk voor fysiotherapie, maar met een totaal van zeven fysiotherapeuten bieden wij u een breed en uniek scala aan specialisaties. Wij vinden het belangrijk dat u zorg op maat krijgt en daar zorgen wij dan ook voor. In een vertrouwde, professionele en vriendelijke sfeer verlenen wij altijd die zorg die aansluit bij uw wensen. U staat bij ons centraal en we zullen altijd optimaal samenwerken, om uw klachten te verhelpen.

Hoge kwaliteit vereist jaarlijkse bij- en nascholing. Al onze therapeuten volgen daarom regelmatig cursussen. Verder zijn al onze fysiotherapeuten lid van een Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten (I.O.F.), waarbij men als doel heeft de kwaliteit van de zorg steeds te verbeteren.

Visie

De patiënten van Fysiotherapie Grachterheide zijn zeer tevreden over de verleende zorg. Dit blijkt onder andere uit de een onafhankelijke enquête, waarbij alle patiënten Fysiotherapie Grachterheide beoordelen met een gemiddelde van een 9,6. Dit is voor ons zeer belangrijk. Wij zijn trots op deze score en dit willen wij ook graag zo houden.

Bovendien is er in de huidige samenleving te zien dat Nederland, met name Kerkrade, sterk vergrijst. Hierdoor verandert natuurlijk ook de zorgvraag. Dit begrijpen wij maar al te goed en hier willen wij u graag bij helpen. Wij willen fysiotherapie voor u blijven aanbieden, die aansluit bij deze speciale zorgvraag. Door ons te richten op de samenleving en op de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie willen wij u graag helpen met de zelfstandigheid van het bewegen.