Locatie Spekholzerheide

De hoofdlocatie van Fysiotherapie Grachterheide is gelegen in de Kerkraadse wijk Spekholzerheide. Deze praktijk is verbouwd in 2007 en heeft hierdoor een moderne uitstraling.

De praktijk beschikt over zeven luxe ingerichte behandelruimtes. Ook is er een grote oefenruimte aanwezig. In deze ruimte staan meerdere oefenapparaten, waar wij samen met u intensief gebruik van kunnen maken. Zo staan er onder andere een loopband, krachtapparatuur en cardiofietsen. Verder zijn er voldoende kleine hulpmiddelen, zoals gewichten, ballen en oefentollen, voor uw herstel en revalidatie.

Aangezien veel mensen met lichamelijke aandoeningen ons bezoeken, hebben wij het pand zo toegankelijk en praktisch mogelijk gemaakt. Deze locatie is prima toegankelijk voor mensen met een rolstoel, scootmobiel of rollator.

De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en er zijn voldoende parkeergelegenheden. Deze kunt u vinden in zowel de Industriestraat, het tegenovergelegen Plein of in de Kerkstraat.

Ook als u met het openbaar vervoer komt, kunt u deze locatie makkelijk bereiken. De bushalte Pleinstraat ligt op nog geen 80 meter afstand van onze praktijk.

Klik hier om telefonisch of online een afspraak op deze locatie te maken.

Locatie Spekholzerheide
Industriestraat 90
6466 GD Kerkrade
045-541 11 15